2-3-2023 | Nòch ÉNNE mi de jas èn

Harmonie Eendracht Meijel komt terug met een nieuw concept als vervolg op de succesformule ‘Wòr Méél Gröts Òp Is! Op 21 en 22 april neemt zij jullie mee naar de grootste kroeg van Meijel en omstreken. Met herinneringen uit de kroegen van toen, omlijst met herkenbare hits. Uitgevoerd door Harmonie Eendracht en artiesten uit Meijel en omliggende dorpen.   

Het nieuwe concept Vrienden van… start haar editie met ‘Nòch ÉNNE mi de jas èn’. De titel verwijst naar het moment dat het tijd is om naar huis te gaan. Want een avond in de kroeg afsluiten, kent een typisch moment. Een avond uit zorgt voor nieuwe herinneringen dankzij muziek, vrienden/familie en verhalen. De juiste hits klinken door de speakers, gezellige vrienden en familie om je heen. Maar dan gaat de jas en is daar het moment: ‘Nòch ÉNNE mi de jas én!  

Wat zijn jouw herinneringen aan De Pannesjop? De Treffer? Dotje? Apollo? Kubke? ’t Maf Centrum? De Heere van Meijel? Café de Siem? De Vangrail? Aan welke muziek denk jij, als je terugdenkt aan de kermis in Beringe? Het Kloster? Aerdts? Club Ultra?  

Combineer al deze collectieve herinneringen met de favoriete hits uit de kroeg…Dan heb je een avondje uit voor jong en oud! Op vrijdag 21 april schuif je aan voor een zitplek en op zaterdag 22 april verover je een staplek in de leukste kroeg van Meijel en omstreken!

Kom jij mee feesten in de leukste kroeg van de regio? Op de muziek van toen en nu? 

Houd dan onze sociale media in de gaten voor meer informatie en de start van de ticketverkoop.  

www.facebook.com/vriendenvaneendracht

2023-07-07T11:36:15+02:00
Deze website bevat cookies! Instellingen Ok