15-12-2023 | Oudjaarsconcert

Oudjaarsconcert Meijel

Oudjaarsconcert: Magisch Muzikaal Spektakel

Bezoekers wacht een betoverende avond vol muziek en harmonie! Op 29 december bundelen Harmonie Eendracht, Femmes Vocales en het Meijels Mannenkoor hun krachten voor een onvergetelijk concert. Zoals inmiddels traditie maken de verenigingen het programma compleet met een solist. Dit jaar zal sopraan Ellen Valkenburg het podium betreden. Het concert vindt plaats in gemeenschapshuis D’ n Binger in Meijel en begint om 19:30 uur.

Magisch Muzikaal Spektakel Meijel

Deze unieke samenwerking belooft een magische avond waar muziek de harten verbindt. Van klassieke melodieën tot eigentijdse composities, het programma is zorgvuldig samengesteld om een ​​scala aan muziekliefhebbers te betoveren. Een speciale rol is weggelegd voor sopraan Ellen Valkenburg die met alle verenigingen zal optreden. De sopraan studeerde met onderscheiding af aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag. Ze vormt een duo met pianisten Maurice Lammerts van Bueren en Andrea Vasi, met wie ze talloze concerten verzorgde, en is lid van het Coco Collectief. Als soliste zong ze met diverse gezelschappen. Valkenburg was winnaar van het Margit Widlund Stipendium dat bestemd is voor jonge zangeressen met een bijzondere podiumpresentatie.

Mis dit betoverende concert niet. Kom en deel deze bijzondere avond met vrienden, familie en medemuziekliefhebbers. Zorg ervoor dat 29 december in je agenda staat. Kaarten zijn te verkrijgen bij Coolen Pluijm en bij de Bieb, D’n Binger voor €15. Dit is inclusief pauzedrankje.

2023-12-15T12:03:35+02:00
Deze website bevat cookies! Instellingen Ok