18-2-2024 | Start kaartverkoop Veloria

Muzikale theatervoorstelling
Het verdwenen volk van Veloria

Harmonie Eendracht uit Meijel kondigt met trots haar nieuwste muzikale theatervoorstelling aan. In “Het verdwenen volk van Veloria” combineert zij onder leiding van dirigent Frank Steeghs toneel, reuzenprojectie, dans en natuurlijk muziek. Het concert vindt plaats op 24 maart in D’n Binger in Meijel.

Eens per twee jaar daalt er magisch toverstof over Meijel neer. De spanning stijgt en het sprookjesboek wordt uit de kast gehaald. Harmonie Eendracht maakt zich klaar voor een nieuwe muzikale theatervoorstelling. Want sprookjes, sagen en legenden zijn een grote inspiratiebron voor componisten uit alle windstreken. Iets dat bezoekers tot in hun vezels zullen voelen en beleven.

Concertmuziek en een tot de verbeelding sprekend verhaal, komen dit keer samen in “Het verdwenen volk van Veloria”. In het magische bos van Veloria verdwijnen op mysterieuze wijze bewoners. Kabouterkoningin Fisée zet een zoektocht uit in heel Veloria om een einde te maken aan deze verdwijningen. Het orkest nam als uitgangspunt de muziek van “The Well of the Moon” van Derek Bourgeois. Peggy Brummans schreef het verhaal en het script, Saskia van Doesburg tekende hierbij de illustraties. Met een mix van mysterie, muziek, toneel en reuzenprojectie staat de harmonie, bijgestaan door verteller Carla Verkoeijen en dansers van MD Meijel, garant voor een betoverende belevenis.

Kortom, een unieke productie van een kaliber zoals Harmonie Eendracht deze al eerder op de planken zette. De muzikale theatervoorstellingen vormen inmiddels een traditie die al eerdere successen kende zoals de “Gelaarsde Kat” en “Hans en Grietje”. Beide producties mochten op hoge waardering van het publiek rekenen.

Ben erbij en dompel je onder in de wereld van Veloria. “Het verdwenen volk van Veloria” wordt op 24 maart twee keer opgevoerd om 13:30 uur en 15:30 uur. De kaartverkoop start vanaf 18-2-2024. Informatie en tickets via www.harmoniemeijel.nl/verloria. 

2024-02-18T20:49:53+02:00
Deze website bevat cookies! Instellingen Ok