22-11-19 | Anget Mestrom stopt als voorzitter

Anget Mestrom stopt als voorzitter Harmonie Eendracht

Afgelopen donderdag, tijdens de ledenvergadering van Harmonie Eendracht heeft Anget Mestrom haar functie als voorzitter van deze vereniging neergelegd. Ze deed dit na deze negen jaar met veel plezier en trots vervuld te hebben. De ledenvergadering benoemde Anget tot erevoorzitter van haar vereniging.

De voorzitster kondigde haar vertrek een jaar geleden binnen het bestuur al aan. Na een periode van negen jaar voorzitterschap was het tijd voor nieuw bloed. Hierbij kwam dit voorjaar haar benoeming tot wethouder vitale gemeenschappen zorg en ondersteuning van de Gemeente Peel en Maas. Dit zorgde ervoor dat er een concrete eindtermijn aan haar voorzitterschap werd gehangen. Tijdens de voorjaarsvergadering kondigde zij dan ook aan de vereniging aan in november haar taak als voorzitter neer te leggen.

Anget startte haar voorzitterschap vanuit betrokkenheid bij het dorp waar ze woonde. Ze had ruime ervaring binnen bestuursfuncties en muziek (zang) was lang een hobby. Ze was dan ook niet onbekend met de Meijelse harmonie toen zij aan haar taak begon. “Dankzij het bezoeken van Oudjaarsconcerten en “Wòr Méél Gröts op is”, was ik al bekend met de vereniging. De waardering hiervoor en vooral voor de kwaliteit van de muziek van dit orkest, is in de jaren die volgden alleen maar gegroeid. Ik heb de vereniging leren kennen als een gigantisch actieve groep mensen die bij alles wat ze ondernemen de lat hoog leggen. Het orkest staat midden in de gemeenschap en is er voor een brede doelgroep. Er heerst een familiesfeer en een hoog bindingsgehalte. Leden zijn er voor elkaar.” Na negen fantastische jaren neemt ze afscheid. Met op zak een aantal hechte vriendschappen en een onlosmakelijke band met de vereniging. Én met een tevreden gevoel, dat ze (samen met het voltallige bestuur) een financieel gezonde vereniging achter kan laten. 

2020-01-20T10:21:14+02:00
Deze website bevat cookies! Instellingen Ok