25-04-2020 | Toppers in de spotlight

Jac en Nel Fransen en Anget Mestrom zijn 24 april jongstleden onderscheiden in de orde van Oranje Nassau! In deze rare tijden van vaak minder positief nieuws hebben we nu iets heel leuks te melden.

Jac, Nel en Anget van harte gefeliciteerd! Jullie hebben deze waardering zeker verdiend. Deze toppers hebben stuk voor stuk veel voor onze vereniging betekend.

Zo heeft Jac binnen de Harmonie in het bestuur gezeten en jaren lang het muziekarchief beheerd. Daarnaast zorgt hij er nog steeds voor dat alle muziekstukken gekopieerd worden, zodat we op de donderdagavond goed vooruit kunnen. Ook organiseerde hij feesten en concerten (75 jarig bestaan, concert met Lee Towers en Marco Bakker). We zien hem nog iedere donderdag in D’n Binger, want hij zorgt er mede voor dat de stoelen en het slagwerk weer klaarstaan voor de repetitie op de donderdagavond. Ondanks dat hij kort geleden heeft besloten te stoppen als spelend lid, blijft hij zich iedere keer weer inzetten voor onze vereniging. Hij blijft Jeugdorkest Meijel ook muzikaal ondersteunen. Super!

Ook Nel heeft binnen de Harmonie in het bestuur gezeten en zich voornamelijk ingezet voor onze jeugd! Zo is ze lid geweest van de jeugdcommissie en heeft ze altijd het contact met Kreato opgepakt. Nel zorgde er altijd voor dat de kleding van de Harmonie gewassen en waar nodig hersteld werd. Ook heeft zij prachtige kostuums gemaakt voor de uitvoering ‘Hans en Grietje’. Maar binnen onze vereniging genieten we iedere keer weer van de keukenkwaliteiten van Nel, want de soep van Nel…. die smaakt heerlijk :)! Zij zorgt dat we niks te kort komen en is er altijd om te helpen. Trots!

Nog maar kortgeleden namen we afscheid van Anget als voorzitter van de Harmonie, dit heeft zij vanaf 2010 tot en met november 2019 met veel passie gedaan! Zij was een drijvende kracht achter de donateursactie van 2012 tot en met 2015. Ook voor de sponsoring en subsidieaanvragen konden we altijd bij haar terecht, hier dacht ze fanatiek in mee. Daarnaast heeft zij deel uitgemaakt van de Oudjaarscommissie en ook zat zij in de organisatie rondom ons 100-jarig bestaan (afgelopen jaar). We hebben haar ook in actie gezien, als heks, tijdens de uitvoeringen van Hans en Grietje. Naast haar actieve rol binnen deze voorstelling heeft ze ook veel organisatorische zaken opgepakt. Anget vervulde ook de rol van secretaris binnen de Stichting Muziekverenigingen Peel en Maas. Wat een inzet!

Als vereniging zijn wij natuurlijk GRÖTS op deze toppers!

Helaas kunnen we geen serenade brengen, maar een felicitatie houden jullie nog tegoed!

2021-03-01T18:23:51+02:00
Deze website bevat cookies! Instellingen Ok