26-5-2019 | Jeugd Open Podium Meijel

26-05-2019 | Jeugd Open Podium | Centrum Meijel

Op zondag 26 mei om 14 uur staat het centrum van Meijel in het teken van jeugdig podiumtalent. Dan start het eerste Meijelse ‘Jeugd Open Podium’. Dit evenement vindt plaats op drie locaties in Meijel. Op verschillende podia in de buitenlucht zullen jeugdigen, die het leuk vinden om hun talent te laten horen, optreden voor publiek. Toegang is gratis!

Ter gelegenheid van het 100 jarig jubileum van Harmonie Eendracht Meijel, wordt op zondagmiddag 26 mei de Meijelse jeugd in de schijnwerpers gezet. De Harmonie organiseert dit voor Meijel unieke evenement. Tijdens het ‘Jeugd Open Podium’ passeren allerlei podiumkunsten de revue! Het programma is zeer divers: verschillende muziekinstrumenten, zang, dans en een heuse goochel-act zijn te beluisteren en te bewonderen. Bij Oppe Koffie, het Ijshofje en de Heere van Meijel worden podia ingericht. Op iedere locatie zullen de artiesten drie keer hun talent tonen. Het publiek wordt uitgenodigd om van podium naar podium te wandelen om alle optredens te beluisteren. Er zal een informatie-stand aanwezig zijn op het Raadhuisplein. Hier en bij de verschillende podia is het programma gratis te verkrijgen.

Iedereen is op zondag 26 mei om 14 uur van harte welkom om een rondje Meijel te maken. De jonge luisteraars kunnen een leuke attentie verdienen! De deelnemers hopen op een grote publieke belangstelling en mooi weer! Bij slecht weer zullen de optredens binnen plaatsvinden.

Graag tot ziens!

2019-05-22T16:37:57+02:00
Deze website bevat cookies! Instellingen Ok