4-7-2023 | Nieuwe Sponsor versterkt Eendracht

Lakeside Farm nieuwe sponsor

Nieuwe Sponsor versterkt Eendracht

Harmonie Eendracht kondigt trots een nieuwe sponsor aan, die haar vereniging gaat ondersteunen. Lakeside Farm, een toonaangevend bedrijf in de paardenhouderij, heeft besloten de vereniging te sponsoren en haar te ondersteunen bij het bereiken van haar doelen.
Lakeside Farm, aan de Vieruitersten 24 te Meijel, met oprichter en eigenaar Ciaran Dreeling is naar Meijel gekomen om zijn paardenhouderij voort te zetten. In de rust van de Peel groeien de paarden op en worden ze getraind en verzorgd. Dit alles met aandacht, passie en oog voor kwaliteit. Door Harmonie Eendracht te ondersteunen, zet Lakeside Farm zich in voor de ontwikkeling van kunst en cultuur in de Meijelse gemeenschap.

Voor Ciaran is het belangrijk betrokken te zijn bij het dorp waar hij zijn vak uitoefent. Want hij wil laten zien dat hij niet alleen komt “voor de grond”, maar ook geïnteresseerd is in de samenleving. Hij wil dan ook integreren en bijdragen aan de gemeenschap. Tijdens de fotosessie bij d’n Binger gaf hij aan veel waardering te hebben voor verenigingen en noemt ze de hoekstenen van de samenleving. Hij heeft respect voor mensen die zo begaan zijn met verengingen. Zelf is hij geen muzikant, maar de universele taal van de muziek fascineert hem. Bovendien sluit de “drive” van Harmonie Eendracht aan bij zijn ambitie om te streven naar perfectie. Daarom wil hij graag zijn financiële bijdrage aan deze vereniging leveren.

Harmonie Eendracht hoopt dat andere bedrijven geïnspireerd raken, het voorbeeld van Lakeside Farm te volgen. Door samen te werken, kunnen we de deelname aan muziekverenigingen laagdrempelig houden. Zo houdt iedereen de mogelijkheid muziek te maken en de prachtige orkesten van Harmonie Eendracht te beluisteren.

2023-07-07T12:05:04+02:00
Deze website bevat cookies! Instellingen Ok