22-01-2024 | Start kaartverkoop STARS

Mekiko en Jeugdorkest Meijel slaan de handen ineen tijdens het grootste kidsconcert van Meijel. Na het grote succes van WMGOI KIDS editie in 2019 ter ere van Harmonie Eendracht Meijel, bundelen het Meijels kinderkoor en het Jeugdorkest hun krachten voor een nieuw kidsconcert genaamd: STARS. STARS wordt het grootste kidsconcert van Meijel met jeugd tussen de 7 en 22 jaar in de hoofdrol.

Niet alleen Mekiko en Jeugdorkest Meijel delen hun talenten, ook de jeugd van MD Meijel, Dédé Dance en Fresh Label Studios maken deel uit van dit unieke project. Maar dan zijn we nog niet compleet, want ook Beatz en maar liefst 4 zangeressen ga je zien tijdens STARS. Het is niet voor niets het grootste kidsconcert van Meijel, want meer dan 100 Meijelse jeugd delen samen een podium.

Zorg dat je niks mist van het muzikale avontuur van deze jeugd door Mekiko en Jeugdorkest Meijel te volgen op social media. Mekiko en Jeugdorkerst Meijel zien je graag op 2 en 3 maart in d’n Binger tijdens het grootste kidsconcert van Meijel: STARS.

De start van kaartverkoop is maandag 22 januari. Tickets bestel je hier!

2024-01-19T16:20:20+02:00
Deze website bevat cookies! Instellingen Ok