Steunen2019-03-11T11:24:39+01:00

Gröts op onze fanatieke club, vol leven en initiatief.

Méélser dan het woord “Gröts” bestaat bijna niet. Een resultaat van het unieke Meijelse dialect en de hechte en bruisende samenleving Meijel. We zijn er trots op dat we midden in de Meijelse samenleving staan. Daarom zeggen we ook met recht: Gröts op Méél, Gröts op Eendracht! Ook gröts op ons? Steun onze vereniging door middel van sponsoring met uw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Dank aan het damescomité!

Op 2 juli 1995 slaat een aantal dames die dicht bij de harmonie staan, de handen ineen. Zij richten het damescomité op. In alle jaren zijn zij een grote steun voor de harmonie. Het comité is een club waarop de harmonie altijd kan rekenen. Met haar financiële bijdragen maakte ze de aanschaf van vele instrumenten mogelijk. Ook droeg ze bij aan concoursdeelname, speciale jubilea en restauratie van het vaandel.

Subsidiënten

Harmonie Eendracht brengt een rijk concertprogramma en activiteiten. Hiermee houdt zij de cultuur in Meijel levend. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de brede steun die wij ontvangen van onze sponsoren, het damescomité, de Meijelse bevolking en diverse overheden en instanties. Graag danken wij onderstaande partijen in het bijzonder.