Loading...
wijnactie2019-05-06T20:31:24+02:00

Geniet van heerlijke wijn…en steun Harmonie Eendracht!

We verkopen in dit jubileumjaar een biologische Pinot Blanc met een mooi embleem van Harmonie Eendracht. De wijn is afkomstig uit de Elzas (Ammerschwihr) van 15e generatie wijnmaker Jean Baptiste Adam.

Pinot Blanc – Les Natures Alsace

Een karakter vol finesse en lichtheid. Deze droge en gebalanceerde wijn bevat een fruitig aroma en frisheid. Hij past goed bij voorgerechten of hoofdgerechten van vis, wit vlees, gevogelte, eiergerechten of milde kazen. De wijn is bovendien ideaal voor bij asperges of de borrel. Naast zelf opdrinken, vormt het ook een leuk geschenk!

Biologische wijnen

Biologisch betekent gebruik van enkel biologisch geteelde druiven en geen kunstmest of chemische pesticiden. Dit maakt de wijnbouw een stuk milieu- vriendelijker. Bijkomend voordeel is dat de wijnen een stuk minder sulfieten bevatten. Wijnmaker JB Adam houdt zich ook bezig met biodynamische wijn. De gedachte dat het leven in de aarde belangrijk is voor de “terroir” staat hierbij centraal. Ook houdt zij rekening met zon- en maanstanden.

Door deze wijn te kopen, ondersteun je de harmonie op een plezierige manier. Door rechtstreekse inkoop hebben wij een speciale inkoopprijs weten te bedingen. Het verschil (a 1,75 per fles) komt volledig ten goede aan jouw Harmonie Eendracht.

Prix d’amis:

€ 10,- per fles of 6 flessen voor € 60,-

Ik wil graag wijn bestellen!

VUL JE GEGEVENS IN:

    JE BESTELLING:

    Na je bestelling ontvang je een betaalverzoek per email. Nadat we je betaling hebben ontvangen, spreken we een ophaalmoment af.  Bij aankoop vanaf 1 of meer dozen, bezorgen wij de wijn indien gewenst bij je thuis (in de omgeving van Meijel).

    Deze website bevat cookies! Instellingen Ok