14, 15 & 16-11-19 | WMGOI – The Final Edition

Harmonie Eendracht sluit haar jubilerend jaar af met een feestweekend! Het concept “Wòr Méél Gröts Òp Is” keert terug in “The Final Edition”. Samen met 23 artiesten brengt harmonie Eendracht je drie avonden lang muziek uit voorgaande edities, aangevuld met nieuwe medleys!

Nu Harmonie Eendracht haar 100 jaar bestaan viert, kan het publiek zich, na 8 mooie edities WMGOI, opmaken voor ‘THE FINAL EDITION!’ Het muziekspektakel vindt plaats van donderdag tot en met zaterdag, op 14-15-16 november. Het orkest neemt je mee terug naar de afgelopen edities samen met maar liefst 23 artiesten! Je geniet van de beste, leukste en mooiste nummers uit voorgaande jaren in combinatie met prachtige nieuwe medleys.

“Wòr Méél Gröts Òp Is” | Drie avonden lang:

DONDERDAG: 

Deze avond geniet je van ‘het vertrouwde programma’ vanuit een zitplek in de zaal. (Voorheen de vrijdagavond van WMGOI, zittend publiek).

VRIJDAG:

De WMGOI NIGHTCLUB! Een unieke avond, genietend van een intiem sfeertje! Muziek gespeeld en gezongen in kleinere setting. Luisterend vanuit kleine zitjes in de zaal.

ZATERDAG:

Deze avond zorgen we er samen met jullie voor dat het dak er af gaat. Staand publiek, waarbij je heerlijk kunt dansen en genieten van een drankje samen met vrienden, familie of bekenden. (Voorheen de zaterdageditie van WMGOI, staand publiek).

Kortom, het wordt niet zomaar the Final Edition van WMGOI! We sluiten ons 100 jarig bestaan en het concept WMGOI, graag met een knaller af! Een avond muziek gespeeld en gezongen door Meijelse mensen, waar je echt #GRÖTS op mag zijn.

Dus heb jij nog nooit genoten van WMGOI of ben je juist een fan van het eerste uur? Hoe dan ook, is dit je allerlaatste kans!

2019-10-09T16:01:13+02:00
Deze website bevat cookies! Instellingen Ok